Céginformáció
20
Több, mint
éves
tapasztalat

A tatabányai székhelyű Gelbmann Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely a magyar fuvarozási piacon egyik legnagyobb vállalat 1990 óta, vagyis több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik.

Cégünk saját tulajdonú, nyomkövetőkkel ellátott járművekkel vállalja komplett-, részrakomány, hűtött és ADR áruk 24 tonnáig való szállítását. Kiemelkedően teljesítünk a gyűjtő áruk Nyugat-Európa területeire való rövid határidejű kiszállításában.

Kamionok a tatabányai telepen
Kamionok a tatabányai telepen
Raktározás a tatabányai telepen
Raktározás a tatabányai telepen

Szolgáltatásunk megbízható és magas színvonalú. Partnereink számára kiváló minőséget biztosítunk és törekszünk, hogy igényeiket kiszolgáljuk. Megbízhatóságunkat az irodában kiváló szakmai képesítéssel, tapasztalattal rendelkező munkatársak, szervizünkben képzett szerelőink és az utakon gyakorlott gépkocsivezetők biztosítják.

Munkatársaink megoldást biztosítanak a nagy kihívású feladatok elvégzésére is, így keressék őket bizalommal! kihívást kereső kollégák

Pályázataink:Projekt adatok


  • Kedvezményezett: GELBMANN Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projekt címe: Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Gelbmann Kft-nél.
  • Szerződött támogatás összege: 15,99 MFt
  • Támogatás mértéke: 40 %
  • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.05.31.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00358


Projekt leírás


A támogatási kérelmünk célja, hogy vállalkozásunk infokommunikációs megoldásokkal és szolgáltatásokkal való ellátottsága javuljon, ezen keresztül a működési hatékonyságunk és versenyképességünk fokozódjon. Projektünk megvalósításával, üzleti folyamataink infokommunikációs támogatásának fejlesztésével hozzájárulunk a hazai gazdaság versenyképességének javulásához. Versenyképességünk, piacon maradásunk, munkahelyteremtő képességünk egyik feltétele, hogy lépést tudjunk tartani a kor technikai elvárásaival és kihasználjuk az infokommunikációban rejlő lehetőségeket. A korszerű vállalati folyamatmenedzsmentet támogató informatikai alkalmazásokat fontos lehetőségnek tartjuk a versenyképesség és a jövedelemtermelés szempontjából is. A pályázati felhívás segítségével a következő támogatott komplex üzleti IKT rendszerek, alkalmazások on-premise szolgáltatások igénybevételére kerülne sor:

  1. HR management
  2. Táv- és csoportmunka támogatás
  3. Elektronikus iratkezelési rendszer
  4. Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldásrólunk