Céginformáció
20
Több, mint
éves
tapasztalat

A tatabányai székhelyű Gelbmann Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely a magyar fuvarozási piacon egyik legnagyobb vállalat 1990 óta, vagyis több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik.

Cégünk saját tulajdonú, nyomkövetőkkel ellátott járművekkel vállalja komplett-, részrakomány, hűtött és ADR áruk 24 tonnáig való szállítását. Kiemelkedően teljesítünk a gyűjtő áruk Nyugat-Európa területeire való rövid határidejű kiszállításában.

Kamionok a tatabányai telepen
Kamionok a tatabányai telepen
Raktározás a tatabányai telepen
Raktározás a tatabányai telepen

Szolgáltatásunk megbízható és magas színvonalú. Partnereink számára kiváló minőséget biztosítunk és törekszünk, hogy igényeiket kiszolgáljuk. Megbízhatóságunkat az irodában kiváló szakmai képesítéssel, tapasztalattal rendelkező munkatársak, szervizünkben képzett szerelőink és az utakon gyakorlott gépkocsivezetők biztosítják.

Munkatársaink megoldást biztosítanak a nagy kihívású feladatok elvégzésére is, így keressék őket bizalommal! kihívást kereső kollégák

Pályázataink:Projekt adatok


 • Kedvezményezett: GELBMANN Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Gelbmann Kft-nél.
 • Szerződött támogatás összege: 15,99 MFt
 • Támogatás mértéke: 40 %
 • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.05.31.
 • Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00358


Projekt leírás


A támogatási kérelmünk célja, hogy vállalkozásunk infokommunikációs megoldásokkal és szolgáltatásokkal való ellátottsága javuljon, ezen keresztül a működési hatékonyságunk és versenyképességünk fokozódjon. Projektünk megvalósításával, üzleti folyamataink infokommunikációs támogatásának fejlesztésével hozzájárulunk a hazai gazdaság versenyképességének javulásához. Versenyképességünk, piacon maradásunk, munkahelyteremtő képességünk egyik feltétele, hogy lépést tudjunk tartani a kor technikai elvárásaival és kihasználjuk az infokommunikációban rejlő lehetőségeket. A korszerű vállalati folyamatmenedzsmentet támogató informatikai alkalmazásokat fontos lehetőségnek tartjuk a versenyképesség és a jövedelemtermelés szempontjából is. A pályázati felhívás segítségével a következő támogatott komplex üzleti IKT rendszerek, alkalmazások on-premise szolgáltatások igénybevételére kerülne sor:

 1. HR management
 2. Táv- és csoportmunka támogatás
 3. Elektronikus iratkezelési rendszer
 4. Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás
Projekt adatok


 • Kedvezményezett: GELBMANN Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: „Targoncabeszerzés és informatikai, telekommunikációs eszközök beszerzése a Gelbmann Kft-nél.”
 • Az elszámolható összeg: 151.069.510 Ft
 • Szerződött támogatás összege: 105 748 656 Ft
 • Támogatás mértéke: 70 %
 • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.
 • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03807


Projekt leírás


A fejlesztés hatására megvalósuló technológiai korszerűsítés, és információs technológia fejlesztés, hatékonyabb feladatellátás, ezáltal a járványhelyzet előtti bevétel szint gyorsabb elérését biztosítja. A fejlesztés egyben a munkakörülményeket is javítja, ami az alkalmazotti létszám megtartását segíti elő. A korszerű elektromos targoncák alacsonyabb karbantartási igény mellett üzemeltethetők. Használatuk során káros-anyag kibocsátás nem keletkezik, emiatt a raktárcsarnokokban egészségesebb környezetben válik biztosítottá a munkavégzés. A dízelüzemű targonca 5750 kg teherbírásával a nagyobb szállítmányok rakodásánál nyújt hatékony segítséget. A laptopok a fuvarszervezők feladatellátásának hatékonyságát javítják. Az egyforma és jól felszerelt mobiltelefonok a hatékony adminisztrációt és a gyors betanulási folyamat feltételeit teremtik meg.

A fejlesztés keretében a technológiai korszerűsítés a versenyképesség és hatékony munkavégzés feltételeit javítja, melynek eredményeként a járványhelyzetet követően hatékonyabban tudjuk elérni a járvány előtti forgalom szintjét, ami a vállalkozás alkalmazotti létszámának megtartását biztosítja. A beszerezni tervezett eszközök és információs-technológia a munkakörülményekre is pozitív hatást gyakorol, ami szintén az alkalmazottak megtartását segíti elő. A beszerezni tervezett laptopoknak és hozzá a Windows10 Professional operációs rendszernek köszönhetően a fuvarszervezők hatékonyabban tudják ellátni feladataikat. Az elektromos targoncák alacsonyabb karbantartási igény mellett működtethetők, ami biztosítja a folyamatos munkavégzést.
Projekt adatok


 • Kedvezményezett: GELBMANN Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: „Napelemes rendszer telepítése a GELBMANN Kft. telephelyén”
 • Az elszámolható összeg: 14.391.284 Ft
 • Támogatás mértéke: 55 %
 • Projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.05.12.
 • Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-01030


Projekt leírás


A fejlesztés célja a GELBMANN Kft. villamos energia szükségletének részbeni biztosítása megújuló energiaforrást hasznosító technológia felhasználásával. A versenyképesség megőrzése, a működési költségek csökkentése, a környezettudatosság javítása érdekében, valamint gondolva, telephelyünkön az egyik csarnok tetejére 181 db, 330 Wattos napelemes panelből álló hálózatra kötött napelemes rendszer kiépítését tervezzük. A csarnok már a tervezése során úgy került kialakításra, hogy tetőszerkezete a későbbiek során helyet tudjon biztosítani egy napelemes rendszer elhelyezésének. A telephely éves villamos energia felhasználása 99.200 kWh, melyet jelenleg vásárolnunk szükséges. A fejlesztés hatására a tervezett napelemes rendszer várható hozama eléri a 65.703 kWh/év volument, aminek eredményeként vásárolt villamos energia igényünk 66,23 százalékkal csökken, ami a költségek megtakarítása mellett évente 49,43 t CO2 kibocsátás-csökkenést is elősegít. A kialakítani tervezett napelemes rendszer névleges teljesítménye 59,73 kWp.

A fejlesztés keretében egy LY-T-TDD-059-100 LRA-72HPH 450 típusú, 60,30 kWp névleges teljesítményű, hálózatra kötött napelemes rendszer kiépítése valósult meg, melynek a csatlakozási teljesítménye 50 kVA. A telepített napelemek száma 134 db. A projekt keretében kizárólag új gyártású, kereskedelmi forgalomban, vagy a gyártótól beszerezhető, első üzembe helyezésű gépek, technológiai berendezések, eszközök, anyagok, beszerzése és beszerelése történt meg.rólunk