Főoldal

Nemzetközi árufuvarozás és logisztika

20
Több, mint
éves
tapasztalat

Cégünk nemzetközi és belföldi árufuvarozással foglalkozik 1990 óta. A megalakulás óta minőségi szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleink részére, melyet elégedettségük támaszt alá.

Számunkra fontos, hogy megrendelőink igényeit gyorsan és pontosan teljesítsük. Ehhez nyújtják a szaktudásukat a fuvarszervezők, a szállítást tapasztalt sofőrök végzik valamint elengedhetetlen a megbízható gépjármű park, mely karbantartására és korszerűsítésére folyamatos hangsúlyt fektetünk.

Álláslehetőség

Fuvarszervező

Tapasztalattal rendelkező fuvarszervezőt keresünk. Idegennyelv tudás szükséges.
Önéletrajzukat várjuk a mihaly.molnar@gelbmann.hu e-mail címre.

Gépjárművezető

Folyamatosan bővülő gépjárműparkunhoz állandó, nem uniós franciaországi fuvarokra keresünk "C+E" kategóriás jogosítvánnyal rendelkező gépkocsivezetőket magas kereseti lehetőséggel. Cégünk vállalja gyakorlattal nem rendelkező gépkocsivezetők betanítását is.
Lehetőség van "B" kategóriás jogosítvánnyal gépkocsivezetőként dolgozni cégünknél, aminek a feltétele, hogy tanulmányi szerződés keretén belül a jelentkező vállalja a C+E kategóriás jogosítvány megszerzését, amit cégünk kifizet.
Amennyiben valamelyik álláslehetőség elnyerte tetszését, kérem, juttassa el önéletrajzát allas@gelbmann.hu vagy mihaly.molnar@gelbmann.hu e-mail címre, illetve érdeklődjön a +36 70 777 9916 telefonszámon!